Hvordan tjene penger til russebuss og Russetiden?

Hvordan russen kan tjene ekstra penger til russebuss og russetiden!

Tiden er nå kommet for at dere skal være RUSS. Det kan fremdeles virke som en evighet til det endelig skal bli deres tur til å påkle dere de fargerike russedraktene, feire slutten på 13 års skolegang og kunne si: Jeg er endelig russ! Men det kan være lurt å være tidlig ute med å få inn penger til både russebuss og den fire - fem uker lange russefeiringen. Når det gjelder tidligere erfaring som russ, viser det seg at det lønner seg å være tidlig ute når det gjelder sponsor og muligheter for å tjene penger selv ved å gjøre en dugnad innsats.

imagesCA7QHHBF.jpg

Klubbinntekt.no gir dere muligheten der dere kan tjene alt fra noen tusenlapper til flere hundre tusen kroner ved å selge ”lett omsettelige dugnadsproukter” på dugnad.

Med begrepet dugnad og ordets betydning så er det arbeid mot et felles mål – felles interesse – alle gjør en innsats for deres felleskap.

De fleste har nok vært med på dette før og husker hvor kjedelig det var å selge lodd for håndball, fotball eller musikkorps. Selge kaker for å finansiere turen med hvite busser til Polen osv. Men nå er tiden kommet for at dere skal bli russ, og da burde motivasjonen være litt større for å få inn noen letttjente penger dere virkelig skal kose dere med gjennom russetiden.

Klubbinntekt.no kan tilby dere noen interessante og seriøse dugnad tilbud. Våre produkter selges lett og ved å starte inntjeningen på et tidlig tidspunkt kommer dere i mål der andre må starte inntjeningen……

En annen inntekt for dere som russ er jo sponsorer. Dette er en utrolig viktig inntekt for dere, samtidig som den krever lite arbeid. Vårt tips til dere som russ er å være tidlig ute, være blide og å være takknemmelige for mulighetene dere får. Her er det bare å kjøre på. Alt hjelper!

Skulle dere ha noen gode tips om dugnadsprodukter dere skulle ønske å selge på dugnad? Da sender dere bare en henvendelse til oss, og vår dugnadservice vil kontakt dere tilbake. Vi har et egent import selskap som heter scan supply import AS med hjemmeside: www.scan-s.no Selskapetstår bak all import av dugnadsprodukter for klubbinntekt.no og andre aktører som tilbyr dugnad så vi har ingen fordyrende mellomledd. – Større andel og inntjening til aktørene.

Velkommen til en fartsfylt russetid

#russebuss #russefeiring #russebil #pengertilrussetiden #russedugnad #russ #hvordantjenepengertilrussebuss #russeklær #russekort

Siste innlegg
Nyeste innlegg
Eldre innlegg
Søk på relevante søkeord.
No tags yet.
Lik oss på Facebook 
  • Facebook Basic Square

Del informasjon, tips og erfaringer vedrørende dugnad og hvordan tjene penger til klassetur, studietur, russebil eller annen dugnadsinfo.